εξερευνήστε τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου

PAROS DIVERS

PAROS divers

Εξερευνήστε τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου

Το Paros Divers άνοιξε για την πρώτη του σεζόν το καλοκαίρι του 2017.

Είμαστε ένα μικρό κέντρο καταδύσεων που υπερηφανεύεται για την ασφάλεια, την προσωπική εξυπηρέτηση και τις αξέχαστες καταδυτικές εμπειρίες.
Προσφέρουμε καταδύσεις και μαθήματα ιδιωτικά αλλά και σε ομάδες έως και 6 ατόμων.

Σας περιμένουμε από Μάρτιο έως και τέλη Νοεμβρίου (εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες). Είμαστε PADI Resort & IANTD, προσφέροντας PADI σε αρχάριους Discover Scuba Diving έως και πιστοποιήσεις Divemaster, Cavern & Cave , Adv. nitrox (tec dive) από το IANTD.
Αν επιθυμείτε, οικογενειακά ή και μεμονωμένα, ξεκούραστες εκδρομές για κολύμβηση και εξερεύνηση στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου είμαστε στη διάθεσή σας. Πραγματοποιούμε καθημερινές καταδύσεις για πιστοποιημένους δύτες καθημερινά σε διαφορετικούς χώρους, όπως υφάλους, τοίχους, ναυάγια, wwii, σπηλιές και σπήλαια με τον δικό σας εξοπλισμό ή ενοικίαση από εμάς.

Ρυθμιστές Tecline Pro R1, back plate και ασκούς Tecline, Cressi Start pro BCD’s, και Castoro 5 mm ολόσωμες στολές, υπολογιστές Cressi leonardo, πτερύγια ανοιχτά Tecline, κυλίνδρους 12 λίτρων από χάλυβα, 2x12lit δίδυμα και 2x7lit δίδυμα. Πρώτη κατάδυση κάθε μέρα της σεζόν στις 09:00, απογευματινή κατάδυση στις 14:00 και απογευματινή κατάδυση στις 18:00. Οι καταδύσεις πραγματοποιούνται γενικά από τη γραμμή εργασίας Viper μας, 5,50 μέτρα, 70 HP YAMAHA, φουσκωτό σκάφος με νευρώσεις.

  • Γλώσσες επικοινωνίας: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά.
  • Μόνο μικρές ομάδες δυτών.
  • Τα μαθήματα γίνονται πάντα ιδιωτικά.
  • Πιστοποίηση Bureau Veritas (GR17.2874DIV / A, GR17.0938DIV, GR17.2874DIV / B)
  • Ακολουθούμε τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας των ιατρικών ενημερώσεων του ερωτηματολογίου, των οδηγών καταδύσεων και παρέχουμε εξοπλισμό οξυγόνου και πρώτων βοηθειών σε κάθε κατάδυση. Κάθε κατάδυση συνοδεύεται από έμπειρο εκπαιδευτή

Επίσης, προσφέρουμε πακέτα καταδύσεων σε χώρους επιλογής σας.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην υπηρεσία καταδύσεων με το Paros Divers υποχρεούνται από το νόμο να συμπληρώσουν μια φόρμα εγγραφής με ιατρικό ερωτηματολόγιο. Εάν απαντήσετε «ΝΑΙ» σε οποιεασδήποτε ερωτήσεις, πρέπει να έχετε μαζί σας γραπτή και υπογεγραμμένη άδεια από τον εν λόγω ιατρό που σας επιτρέπει να συμμετάσχετε σε καταδύσεις. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε ιατρικά προβλήματα, ενημερώστε μας μέσω email, πριν από την άφιξή σας, ώστε να σας στείλουμε την απαραίτητη ιατρική φόρμα για συμπλήρωση.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Παύλος Μπέσης +30 6972282334 www.parosdivers.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας.